Javno snemanje glasbeno-scenskega spektakla v Celju. Več

Verjetno je le malo ljudi, ki ne poznajo popularne zabavne oddaje Hrvaške RTV LIJEPOM NAŠOM – MOSTOVI KULTURE. Tokrat se imamo v Celju možnost udeležiti javnega snemanja oddaje, ki jo HRT snema že 23 let in je že pravi zaščitni znak njihove televizije. Na snemanju 20. marca ob 19:00 uri se bosta v Dvorani Golovec posneli dve oddaji, ki bosta na sporedu na prvem programu Hrvaške televizije (HTV 1) 30. 3. in 6. 4. 2019.

Glasbeno-scenski spektakel velja za najbolj gledano oddajo na Hrvaškem in ima največjo gledanost tudi med izseljenci, tako v Evropi kot tudi v čezmorskih državah. Oddaja temelji na tradicionalni kulturi, ki se odraža skozi različne rubrike; turizem, zanimivosti, zgodovinske in kulturne znamenitosti, gastronomija, enologija, običaji, tradicija in druge.

Na celjskem odru bo združevala slovensko in hrvaško kulturo, glasbo ter tradicijo torej od tu tudi zgovorno ime dogodka Mostovi kulture. Nastopili bodo Neda Ukraden, Marko Škugor, Jasmin Stavros, Goran Karan, Učiteljice, Kičo Slabinac, Modrijani, Alfi Nipič, Tanja Žagar, Dejan Vunjak, Manca Špik, Natalija Verboten, Eroika Aromatika, Slovenski oktet, Navihanke, Mladi Dolenjci, Celjska folklorna skupina, Harmonikaški orkestar Roka Švaba, Spev, Zaka pa ne, Folklorno društvo Oglarji, Tamburaši Milenij, Sergio Pavat, Koktelsi, Klapa HRM Sv. Juraj.

Seznam nastopajočih se še dopolnjuje…

Če ste zamudili MUZIKAL VERONIKA DESENIŠKA vam z veseljem sporočamo, da se bo odlomek nepozabnega glasbenega spektakla z vznemirljivo srednjeveško ljubezensko zgodbo ponovil na celjskem odru. Prav tako bo v oddaji nastopil KVARTET AKORD, ki sodeluje na najprestižnejših prireditvah in festivalih. Z njim sodelujejo vrhunski glasbeni solisti. Muzikalna, temperamentna in virtuozna izvedba skladb, polnih strasti, melanholije in dramatičnosti, pa poslušalcem zagotavlja svojevrsten užitek.

Oddaja bo tudi odlična  promocija Celja saj bo v njej predstavljena tradicionalna kultura, zgodovinske znamenitosti mesta, kulinarika, običaji in turistične zanimivosti.

Snemanje oddaje traja 4 ure, poteka zelo tekoče in je tudi zelo atraktivno za gledalce v dvorani.

Vstopnico lahko kupite na Tic Celje in prodajnih mestih Eventim.si po ceni 10€.

Več na: https://www.eventim.si/si/vstopnice/lijepom-nasom-mostovi-kulture-celje-dvorana-golovec-517702/event.html?v=32691

Že imate svojo?