Objekti

  • Vsi 13
  • Drsališče 1
  • Dvorana 3
  • Kopališče 2
  • Športni objekti 12
  • Stadion 3
  • Turistični objekti 1
9. Julij, 2014
Športni objekti

Podrobneje

17. Junij, 2013
Športni objekti

Podrobneje

15. Maj, 2013
Turistični objekti

Sodobno zasnovan hotel kategorije treh zvezdic je gostom svoja vrata odprl decembra 2006. Hotelsko nastanitev nudi v 14 dvoposteljnih sobah, 3 troposteljnih sobah, enem apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči. Skupno lahko sprejmemo 74 gostov.

V hotelski restavraciji, ki sprejme okoli 90 gostov, boste lahko, ob prekrasnem razgledu in ambientu, uživali v pestri kulinarični ponudbi. Naši kuharski mojstri bodo za Vas z veseljem pripravili tako tradicionalne domače jedi kot tudi modernejše specialitete.

Podrobneje

10. Maj, 2013
Dvorana, Športni objekti

V sklopu ŠRC Golovec, hali B, je desetstezno avtomatsko kegljišče, kjer potekajo odmevna evropska kegljaška tekmovanja, kakor tudi rekreacija občanov.

Kegljišče obratuje v enakem sezonskem času kot zimsko kopališče, to je od oktobra do junija meseca.

Podrobneje

17. April, 2013
Športni objekti, Stadion

Ob vrhunski travnati površini so zgrajene tribune s skupno kapaciteto 13.600 obiskovalcev. Zaradi reprezentančnih tekem Slovenije, je »Stadion Z'dežele« tudi mednarodno poznan.

Prvozgrajena vzhodna pokrita tribuna, imenovana tudi »poslovna tribuna«, ima kapaciteto 3.600 sedežev ter tudi atraktivni VIP prostor. Za njenim steklenim pročeljem je na voljo več kot 3.000 m2 poslovnih prostorov. Ti so namenjeni različnim dejavnostim, del njih pa pripada tudi domačemu nogometnemu klubu.

Podrobneje

17. April, 2013
Dvorana, Športni objekti

Dvorana Zlatorog v Športnem parku Celje zagotavlja vrhunske pogoje za razvoj profesionalnega in rekreativnega športa. Zaradi sodobne gradnje in tehnološke opreme zadovoljuje potrebe po najkvalitetnejših športnih dvoranskih površinah na državni ravni ter tudi izvedbo izvedbo odmevnih množičnih šprtnih in kulturnih prireditev v Celju.

Press center je najsodobnejši v regiji in omogoča prenose po vseh medijih. V dvorani Zatorog je 4900 preklopnih lesenih sedežev in precej pomožnih stojišč na galeriji. Športne površine-športni parket znašajo 1800 m2. Za rokometna tekmovanja je predvideno veliko igrišče dim. 20x40 m, ob zloženih tribunah dvorana pridobi dve prečni igrišči za trening rokometa.

Podrobneje

17. April, 2013
Dvorana, Športni objekti

V okviru kompleksa športno rekreativnega centra Golovec se nahaja dvorana Golovec- hala A, v kateri je tudi sedež družbe ZPO Celje d.o.o..

Dvorana Golovec, do izgradnje nove dvorane "Zlatorog" domicil celjskih rokometašev, je večnamenski objekt s kapaciteto 2500-3200 sedežev in površino 5000 kvadratnih metrov.

V njej skozi vse leto potekajo različne prireditve.

Podrobneje

17. April, 2013
Športni objekti, Stadion

Olimp je namenjen predvsem treningom in tekmam številnih mlajših selekcij in je prvo igrišče v Celju z umetno travo, ki se lahko ponaša tudi z razsvetljavo.

Stadion na Olimpu je bil zgrajen leta 1953, a se desetletja ni obnavljal, zato je počasi propadal. Leta 1998 je prišlo do celovite obnove igrišča in spremljajočega objekta, leta 2005 je bila položena umetna trava, leto kasneje pa postavljena tudi razsvetljeva.

Podrobneje

17. April, 2013
Kopališče, Športni objekti

V sklopu ŠRC Golovec, hale B, se nahaja zimsko kopališče.

Tako plavalci kot neplavalci lahko od oktobra do junija obiskujejo 25-metrsko pokrito športno kopališče z osmimi progami ter manjši bazen namenjem predvsem otrokom.

V zimskem kopališču se redno izvajajo tečaji plavanja za mladino in odrasle.

Zimsko kopališče občasno gosti tudi državna in ostala plavalna prvenstva.

Podrobneje

17. April, 2013
Kopališče, Športni objekti

Kompleks Letnega kopališča v Celju že 50 let predstavlja tradicionalno poletno zbirališče Celjanov, saj se nahaja blizu središča mesta ob obrežju reke Savinje.

Celotna površina kompleksa meri 2,3 ha. Kopalcem je v 50 metrskem bazenu za plavalce in novo zgrajenem otroškem bazenu na voljo več kot 1700 m2 vodnih površin. Otroški bazen, v obliki treh barvitih sekajočih krogov, je globok od 20 do 60 cm, na njegovem obodu pa so nameščena atraktivna igrala.

Podrobneje

17. April, 2013
Drsališče, Športni objekti

Ob desnem bregu reke Savinje v Mestnem parku se ob Partizanski cesti nahaja drsališče. Ponuja vam 1800 kvadratnih metrov ledene površine in 400 sedežev za obiskovalce športnih prireditev.

Od oktobra do marca poteka na drsališču drsanje za rekreativce, pa tudi treningi umetnostnih in hitrostnih drsalcev ter hokejistov. Poleti se v hladu dvorane drsališča odvijajo prireditve za otroke in mladino.

Podrobneje

17. April, 2013
Športni objekti

Smučišče na celjski koči obsega več kot 4 ha. Vrh Tolsta, kamor vas pripelje posodobljena vlečniška naprava, je visok 834m. Smučišče Celjska koča ima zgrajen sodoben sistem umetnega zasneževanja in je opremljeno z razsvetljavo, ki omogoča prijetno smuko. Vlečni napravi Celjska koča I. in II., imata kapaciteto 900 smučarjev na uro. Poleg smučišča je na Celjski koči tudi otroški poligon s 60 m tekočim trakom.

Vlečni napravi Celjska koča I. in II., imata kapaciteto 900 smučarjev na uro. Poleg smučišča je na Celjski koči tudi otroški poligon s 60 m tekočim trakom.

Podrobneje

Nogometni štadion Skalna klet4
17. April, 2013
Športni objekti, Stadion

Nogometni stadion Skalna klet je osrednji vadbeni center NK Celje, kjer večino svojih treningov opravi prvo moštvo, prav tako pa je sedež Šolskega nogometnega centra (ŠNC). Na Skalni kleti so nogomet začeli igrati že davnega leta 1904 v času nemškega športnega kluba Atletik. Prva večja prenova je bila leta 1948 in potem še 1952.

Podrobneje