Potrebujete prostor za izvajanje športne dejavnosti?

Telovadnica v prvem nadstropju ŠRC Golovec, v hali B je primerna za izvajanje različnih vrst skupinskih vadb za odrasle in otroke.

Dvorana v izmeri 160 m2 ponuja možnost pregraditve s pregradno steno, pri čemer večji del obsega cca 100 m2, manjši pa 60 m2.

Prostor je opremljen z igralnim letvenikom sestavljenim iz 6 elementov, kozo in odrivno desko, z blazinami (sistem puzzle), kompletom 13-ih polivalentnih blazin ter drobnimi rekviziti (žoge iz pene, pregibne ovire, markirni stožci, talne označbe…)

V sklopu telovadnice se nahajata garderobi, sanitarije in tuša, prostor za shranjevanje rekvizitov ter sprejemni pult. Tudi s parkiranjem se ne boste obremenjevali. Pred kompleksom ŠRC Golovec je veliko brezplačno parkirišče.

Uporaba prostorov je možna od ponedeljka do nedelje v dopoldanskem ali popoldanskem času. Z uporabniki bo sklenjena pogodba o uporabi prostorov.

Cenik uporabe telovadnice

  v eur/uro brez DDV
uporaba celotne telovadnice 15,00
uporaba 1/2 telovadnice 12,00

 

Več informacij o možnostih vadbe in najema telovadnice lahko dobite po telefonu (03) 42 82 650 ali na e-mail naslovu zpo@celje.si.

Prepričani smo, da se boste pri nas prijetno počutili. Vabljeni!