Želite vašemu malčku prirediti nepozabno rojstnodnevno zabavo? Mi jo za vas organiziramo na Kegljišču Golovec!

ROJSTNODNEVNA ZABAVA

na Kegljišču Golovec

slika

Želite vašemu malčku prirediti nepozabno rojstnodnevno zabavo?

Zavedamo se, da priprava zabave zahteva veliko dela, ki vključuje priprave, dekoracijo, kuhanje, animiranje in seveda na koncu tudi čiščenje za vašimi malimi gosti. Ponujamo vam enostavno in ugodno rešitev. Otroci bodo veseli in aktivni, vi pa boste imeli čas samo zase.

Rojstnodnevna zabava na Kegljišču Golovec ponuja edinstveno doživetje z veliko gibanja, smeha in dobre volje. Aktivno preživljanje prostega časa in gibanje sta izrednega pomena. Otroci bodo navdušeni nad igro, naši animatorji pa bodo poskrbeli, da se bodo otroci naučili osnov kegljanja ter se ob tem odlično zabavali.

Potek praznovanja:

Program vključuje 2 uri zabave s pestrim animacijskim programom. Vse igre in animacijske aktivnosti so prilagojene starosti in karakternim značilnostim otrok.

Povabljenci in slavljenci se zberejo pred vhodom Kegljišča Golovec, kjer jih sprejme animatorka ter jih odpelje na prireditveni prostor. S pomočjo vodenih iger se v sobi namenjeni spoznavanju otroci dobro spoznajo ter preobujejo za zabavo. Avla pred kegljiščem je dobro izhodišče za ogrevanje pred kegljanjem z raznimi igrami kot na primer: pazi nevarnost, super moči super junakov, ugani kdo je na zabavi ipd.

Sledi zabavno kegljanje. Glede na število otrok, otroke razdelimo v skupine in jim razložimo osnove kegljanja. Pripravimo tabele za rezultate, ki jih glede na starost otrok tudi primerno opremimo (odvisno od tega ali otroci že razumejo princip tekmovalnosti ali ne). Pod vodstvom animatork poskrbimo za zabavno in aktivno sodelovanje vseh udeležencev. Primer: otroci mečejo krogle z levo roko; med nogami nazaj; vsak ki ne uspe zadeti kegljev mora narediti tri počepe; otroku zavežemo oči, keglje pa mora zadeti s pomočjo navodil svojih prijateljev…

V drugem delu praznovanja se otroci odpočijejo ob prigrizku, ki ga izberejo starši ob rezervaciji ali pa ga starši prinesejo s seboj.

Gostinsko ponudbo Gostinstva Maestro iz City Centra si lahko ogledate tukaj:

Ves čas izvedbe animacije so otrokom na voljo izbrani napitki- voda, sok…

Med izvajanjem zaključnih iger npr. pajkova mreža, zabavni poligon… bomo zapeli pesmico posvečeno našemu slavljencu, vsi udeleženci zabave pa bodo prejeli tudi praktična darilca. Naši animatorji poskrbijo za poslikavo obrazov oz. rok otrok, odvisno od njihovih želja.

Vsak otrok in vsak rojstni dan je poseben, zato smo odprti tudi za vaše predloge in želje. Glede izvedbe animacij smo prilagodljivi.

Cena rojstnodnevne zabave za vključno 12 otrok znaša 140€ z DDV.

Vsak dodatni otrok 10€

V ceno je vključena animacija, uporaba kegljišča in spremljajočih prostorov, hrana, pijača ter darila za udeležence zabave.

Rojstnodnevni program je primeren za otroke med 6-im in 15-im letom. Za kegljanje potrebujete le čiste športne copate ali copate z nedrsečim podplatom.

Informacije in rezervacije:

zpo@celje.si ali telefonski številki 03 42 82 650/652 (med 8.00 – 14.00 uro)

bowling

PRAZNUJ Z NAMI!

 


 

Na spodnih povezavah lahko brezplačno natisnete vabila za povabljence.

PRIMERI ROJSTNODNEVNIH VABIL