Ste za športni rojstni dan?

Za vsakega malčka je rojstni dan poseben dan. Če mu želite pričarati nepozabno rojstnodnevno zabavo, ki je drugačna od tiste lanske, dovolite, da vam priskočimo na pomoč. Naj vas odrešimo skrbi na vprašanja kje praznovati, kaj pripraviti za pod zob malim nadobudnežem in kako jih animirati.

Za vas organiziramo 2 urno rojstnodnevno zabavo s športno tematiko v naši novi telovadnici, ki se nahaja v prvem nadstropju ŠRC Golovec, v hali B. Program praznovanja je športno obarvan in prilagojen željam vas in vaših otrok. Naši animatorji z večletnimi izkušnjami tako na področju dela z otroki kot tudi z animacijo bodo poskrbeli, da se bodo otroci odlično zabavali ob športnih in ustvarjalnih vragolijah.

Potek praznovanja:

Program vključuje 2 uri zabave s pestrim animacijskim programom. Vse igre in aktivnosti so prilagojene starosti in karakternim značilnostim otrok. Pod vodstvom animatork poskrbimo za zabavno in aktivno sodelovanje vseh udeležencev.

Povabljenci in slavljenci se zberejo pred vhodom v telovadnico – v avli, kjer jih sprejme animatorka ter jih odpelje na prireditveni prostor. S pomočjo vodenih iger se v sobi namenjeni spoznavanju otroci dobro spoznajo ter preobujejo za zabavo.

Sledi začetek zabave z animacijo, ki ji sledijo igre na določeno temo.

Teme, ki jih lahko ponudimo so:

  • disco-plesna zabava,
  • športne igre ali
  • kombinacija plesa in športa.

In ker se pri gibanju utrudimo si v drugem delu praznovanja otroci odpočijejo ob prigrizku, ki ga izberejo starši ob rezervaciji ali pa ga starši prinesejo s seboj.

Gostinsko ponudbo Gostinstva Maestro iz City Centra si lahko ogledate tukaj.

Ves čas izvedbe animacije so otrokom na voljo izbrani napitki- voda, sok…

Med izvajanjem zaključnih iger bomo zapeli pesmico posvečeno našemu slavljencu, animatoriji pa poskrbijo za poslikavo obrazov oz. rok otrok, odvisno od njihovih želja. Vsi udeleženci zabave pa bodo prejeli tudi praktična darilca.

Vsak otrok in vsak rojstni dan je poseben, zato smo odprti tudi za vaše predloge in želje. Glede izvedbe animacij smo prilagodljivi.

Cena rojstnodnevne zabave za vključno 12 otrok znaša 150€ z DDV.

Vsak dodatni otrok 10€

 

V ceno je vključena animacija, uporaba telovadnice in spremljajočih prostorov, hrana, pijača ter darila za udeležence zabave.

Rojstnodnevni program je primeren za otroke v starosti od 4 do 15 let.

Otroci potrebujejo čiste športne copate ali copate z nedrsečim podplatom.

Informacije in rezervacije:

zpo@celje.si ali telefonski številki 03 42 82 650/652 (med 8.00 – 14.00 uro)

Na spodnjih povezavah lahko brezplačno natisnete vabila za povabljence.

PRIMERI ROJSTNODNEVNIH VABIL