Hotel Celjska koča***

Sodobno zasnovan hotel kategorije treh zvezdic je gostom svoja vrata odprl decembra 2006. Hotelsko nastanitev nudi v 14 dvoposteljnih sobah, 3 troposteljnih sobah, enem apartmaju za 4 osebe in 2 velikih mansardnih sobah s skupnimi ležišči. Skupno lahko sprejme 74 gostov. Hotel se ponaša tudi s sodobnim wellnesom.

V hotelski restavraciji, ki sprejme okoli 90 gostov boste lahko, ob prekrasnem razgledu in ambientu, uživali v pestri kulinarični ponudbi. Naši kuharski mojstri bodo za Vas z veseljem pripravili tako tradicionalne domače jedi kot tudi modernejše specialitete.

V hotelskem wellness centru se lahko sproščate v finski in turški savni, dveh jakuzijih ali pa se razgibate na treh fitnes napravah. Tisti, ki se želite še posebej sprostiti, si lahko ob predhodni rezervaciji privoščite tudi več vrst masaž in anticelulitnih programov.

Osnovni podatki

Kapaciteta hotela:
Otroško smučišče: DA (z otroškim tekočim trakom - 60 m)
Spletna stran: www.celjska-koca.si

Celjska koča

Pozimi lahko smučate na urejenih pobočjih od Tolstega vrha proti vznožju. Smučišče leži na nadmorski višini 650 do 850 m, kjer sta urejeni dve vlečni napravi s skupno zmogljivostjo 700 in 900 smučarjev na uro. Smučišče ima urejeno tudi razsvetljavo, ki Vam omogoča nočno smuko. Za naše najmlajše goste v zimskem času obratuje otroško smučišče s 60 m otroškim tekočim trakom.

V ostalih letnih časih lahko nabirate nove moči s sprehodi po urejeni gozdni učni poti in njeni okolici, se povzpnete na Grmado (718 m), kjer se nahaja zvonček želja ali pa jo mahnete čez Tolsti vrh na Svetino, kjer na tamkajšnjem pokopališču počiva znamenita popotnica in pisateljica Alma M. Karlin. Po okoliškem gričevju so urejene tudi kolesarske poti do Laškega, Šentjurja in Svetine.

Če si želite spoznati tudi kulturno-zgodovinsko plat Celjske koče in njene okolice, Vam predlagamo ogled cerkve Marije Snežne in cerkve sv. Križa v 2 kilometra oddaljeni vasici Svetini ali pohod do zadnjega prebivališča Alme M. Karlin, ki se nahaja tik nad Pečovnikom.

Prirejamo tudi kongrese, seminarje, poroke in poskrbimo za udobje Vas in Vaših prijateljev.

Obiščite Hotel Celjska koča***, saj ste pri nas vedno dobrodošli!

  Lokacija objekta

  Hotel Celjska koča***
  Pečovnik 31
  3000 Celje
  Slovenija

  Skoči do osrednje vsebine