Letno kopališče

Kompleks Letnega kopališča v Celju že 50 let predstavlja tradicionalno poletno zbirališče Celjanov, saj se nahaja blizu središča mesta ob obrežju reke Savinje.

Celotna površina kompleksa meri 2,3 ha. Kopalcem je v 50 metrskem bazenu za plavalce in novo zgrajenem otroškem bazenu na voljo več kot 1700 m2 vodnih površin. Otroški bazen, v obliki treh barvitih sekajočih krogov, je globok od 20 do 60 cm, na njegovem obodu pa so nameščena atraktivna igrala.

Obiskovalci kopališča lahko koristijo tudi igrišče za odbojko na mivki, ter v letu 2022 prenovljeno večnamensko športno igrišče, ki je namenjeno košarki, badmintonu, nogometu ali rokometu. Prav tako sta na voljo dve mizi za namizni tenis. Možna je tudi izposoja opreme. Za rezervacijo igrišč kontaktirajte [email protected] ali preko spletne strani ZPO oddajte povpraševanje.

Letno kopališče Celje je priklopljeno na čistilno napravo, prav tako je na kopališču vzpostavljen sistem ogrevanja bazenske vode. Poleg vodnih užitkov vam je ob kopališču na voljo pestra gostinska ponudba.

Na Letnem kopališču je obiskovalcem na voljo brezplačni internet.

Osnovni podatki

Skupna površina:
Možnost najema: DA
DA
DA
Nogometno igrišče: DA
Igrišče za badminton: DA
Igrišče za rokomet: DA
Namizni tenis: DA

Letno kopališče Celje

Avtor fotografije: Jure Kravanja

Otroški bazen

Lokacija objekta

Letno kopališče Celje
Ljubljanska cesta 41
3000 Celje
Slovenija

Telefon:
+ 386 (0)3 547 30 10

(V času obratovanja kopališča: Obratovalni čas)

Prosti/zasedeni termini

Povpraševanje

Skoči do osrednje vsebine