Parkirna hiša Glazija

Na zahodni vpadnici, Ljubljanska cesta 20, stoji Parkirna hiša Glazija (tel.: 03/490 15 50).

Objekt, predan svojemu namenu junija 1999, je zasnovan v dveh delih, v južnem delu so lokali in poslovni prostori z vhodi s pločnika ob Ljubljanski cesti, večino objekta na severni strani pa zavzema parkirna hiša.
Dovoz v parkirno hišo ter do zunanjih parkirnih površin je preko odcepa na krožišču na dovozni cesti iz smeri Ljubljanske ceste.

V Parkirni hiši Glazija je na razpolago 566 notranjih ter 42 zunanjih parkirnih mest. Ob vhodu v parkirno hišo je zunaj tudi urejen parkirni prostor z oskrbovalno postajo (elektrika, voda, fekalije) za 2 avtodoma.

Osnovni podatki

Kapaciteta:
566 notranjih parkirišč 42 zunanjih parkirišč 2 parkirišči za avtodome
Dovoljena višina: 2 m
Telefon: +386 (0)3 490 15 50
Obratovalni čas: PON - NED (24 ur/dan)
Lokacija: Ljubljanska cesta 20, Celje

360° virtualni ogled

VIRTUALNI SPREHOD PO OBJEKTU

V neposredni bližini se nahajata Splošna bolnica Celje in upravno središče Mestne občine Celje. Pobiranje parkirnine v parkirnih hišah je avtomatizirano. Pri vstopni zapornici obiskovalec od terminala prejme parkirno kartico z zabeleženim časom prihoda in ob odhodu na blagajni v pritličju objekta, v Parkirni hiši Glazija, oziroma na dveh avtomatskih blagajnah v Parkirni hiši Celeiapark, poravna svojo obveznost ter nato ob izstopu na izstopnem terminalu vrne parkirno kartico. Oba objekta sta pod stalnim video nadzorom.

Prednosti parkiranja v obeh parkirnih hišah so dostopnost objektov, parkiranje pod streho in večja varnost parkiranih avtomobilov. Zaradi velikosti obeh parkirnih hiš se le redko zgodi, da ni na voljo prostega parkirnega mesta, kar je za parkiranje v samem mestnem jedru prej pravilo. S tem tudi ni izgube časa z iskanjem prostega parkirnega v središču mesta.

Obratovalni čas v Parkirni hiši Glazija je 24 ur vsak dan.

Lokacija objekta

Parkirna hiša Glazija
Ljubljanska cesta 20
3000 Celje
Slovenija

Skoči do osrednje vsebine