Letno kopališče Celje je ponovno osvojilo 1. mesto!

Tudi v letu 2020, je Letno kopališče Celje sodelovalo v akciji »Naj kopališče«, ki ga že 30. leto zapored organizira RTV Slovenija v sodelovanju s spletnim portalom »Dobro jutro, Slovenija«. Glasovanje je potekalo skozi celotno poletje preko spleta in glasovnicami, ki so jih obiskovalci kopališč lahko oddali na samem kopališču.

Z največjim veseljem vam sporočamo, da je v kategoriji letnih kopališče, tudi to leto prejelo največ glasov naše Letno kopališče Celje. S tem ste obiskovalci Letnega kopališča Celje ponovno potrdili, da je to lokacija kamor radi zahajate in kjer se dobro počutite.

Osvojeno prvo mesto pa je hkrati znak za ZPO Celje kot upravljalca kopališča, da smo se v teh spremenjenih okoliščinah, ki jih je povzročil novi virus COVID-19, pravočasno in pravilno odzvali ter z vsemi realiziranimi aktivnostmi uspeli zagotovili neprekinjeno obratovanje kopališča skozi celotno poletno sezono.

Spoštovani obiskovalci, hvala ker ste glasovali za Letno kopališče Celje, mestno kopališče pod soncem! Ponovno nam je uspelo z vašo pomočjo!