Ponovno pričenjamo s programi rojstnodnevnih zabav!!! Praznujte z nami!!

Zavedamo se, da priprava zabave zahteva veliko dela, ki vključuje priprave, dekoracijo, kuhanje, animiranje in seveda na koncu tudi čiščenje za vašimi malimi gosti. Ponujamo vam enostavno in ugodno rešitev. Otroci bodo veseli in aktivni, vi pa boste imeli čas samo zase.

 

ROJSTNODNEVNA ZABAVA NA KEGLJIŠČU GOLOVEC

Rojstnodnevna zabava na Kegljišču Golovec ponuja edinstveno doživetje z veliko gibanja, smeha in dobre volje. Aktivno preživljanje prostega časa in gibanje sta izrednega pomena. Otroci bodo navdušeni nad igro, naši animatorji pa bodo poskrbeli, da se bodo otroci naučili osnov kegljanja ter se ob tem odlično zabavali.

 

Za več informacij o programu  in prostih terminih,  pokličite na telefonsko številko 03/428 26 52 ali nam pišite na elektronski naslov: zpo@celje.si

 

 

 

ŠPORTNA ROJSTNODNEVNA ZABAVA

Za vas organiziramo 2 urno rojstnodnevno zabavo s športno tematiko v naši novi telovadnici, ki se nahaja v prvem nadstropju ŠRC Golovec, v hali B. Program praznovanja je športno obarvan in prilagojen željam vas in vaših otrok. Naši animatorji z večletnimi izkušnjami tako na področju dela z otroki kot tudi z animacijo bodo poskrbeli, da se bodo otroci odlično zabavali ob športnih in ustvarjalnih vragolijah.

Za več informacij o programu  in prostih terminih,  pokličite na telefonsko številko 03/428 26 52 ali nam pišite na elektronski naslov: zpo@celje.si

 

 

 

NOGOMETNA ROJSTNODNEVNA ZABAVA

Tudi vaš malček pričakuje, da bo letošnji rojstni dan drugačen in še boljši od lanskega? Če mu želite pričarati nepozabno rojstnodnevno zabavo dovolite, da vam priskočimo na pomoč. Naj vas odrešimo skrbi na vprašanja kje praznovati, kaj pripraviti za pod zob malim nadobudnežem in kako jih animirati.

Za vas organiziramo 2 urno rojstnodnevno nogometno zabavo v Balon hali na Skalni kleti, Cesta na grad 12.

Tema rojstnega dne je vsekakor NOGOMET!!! Za pravi športni rojstni dan je žoga prava izbira. Naši animatorji bodo poskrbeli, da se bodo otroci na turnirju “žogobrca” odlično zabavali.

Za več informacij o programu  in prostih terminih,  pokličite na telefonsko številko 070 388 164 ali nam pišite na elektronski naslov: zpo@celje.si